nyheter sommer 2019

Linear Steel Series, designet av Thomas Bentzen for Muuto, er en liten serie utemøbler med bord og benker i to forskjellige størrelser. Med sine rene linjer og tidløse design, gir Linear Steel Series nye perspektiver til utemøbler.

Serien er produsert i galvanisert stål, og pulverlakkert i fargen Brent Orange, Mørkegrønn, Svart og Hvitt. For å minimere risikoen ved regnvann lager flekker, er møblene designet med en oppdelt bordplate / benkeplate der vannet lett renner ned.

Palissade serien fra HAY er ikke nytt år, men det kommer fortsatt nye elementer i serien. Nå er alle de berømte benkene, stoler og bord i en ekstremt tøff utgave - i galvanisert stål - uten maling! i år har serien også blitt plusset med en barkrakk.

Palissade er en serie utemøbler designet av den kjente designerduoen Ronan og Erwan Bouroullec. Samlingen ble designet for å passe et bredt spekter av miljøer: kafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger.

Samlingen består av 13 forskjellige elementer, fra stoler og benker til bord, lenestoler og sofaer - i grafiske, rene linjer, med ekstra gode kvaliteter: de er faste uten å være klumpete, elegante uten å være skjøre. Sitteputer i ulike varianter inngår også i serien.

Materialet er pulverlakkert galvanisert stål for utbruk.

1955, laget i havavfall-plast. Med tanken om å hindre forurensning av verdenshavene - har en av 20. århundre mest anerkjente designere, Nanna Ditzel, designet denne rene og praktiske serien for utendørs bruk.

I denne serien får du en stol med supergod komfort og bord i to størrelser, i fagene sort eller betonggrønn.

Havavfall-plast og resirkulert plast (PP) oppfyller FNs bærbare utviklingsmål for å beskytte "Livet under vann" (SDG 14) og "Ansvarlig forbruk og produksjon" (SDG 12) og "Partnership for the Goals" (SDG 17).
Ocean Collection av Nanna Ditzel representerer bærekraftig og nyskapende tenkning og har allerede blitt tildelt Wallpaper Magazines Design Award i 2019.

Elementaire Chair_Family 02.jpg

Til den nettte summen av kr 999, - får du HAY sin nye stol Élémentaire!

Designet av Ronan og Erwan Bouroullec er dette som er både estetisk og fysisk balansert. Élémentaire er laget med mange års erfaring og sammen med den nyeste teknologien, for å skape en stol som er robust nok til å være et varig element mens det virker så delikat. Nøyaktige forhold og en klar profil gir Élémentaire et sjarm som gjør at det kan skille seg ut eller se sterk ut i en gruppe. Designet for hverdagen, oppfyller Élémentaire grunnleggende behov i en balanse mellom skjønnhet og styrke. Kommer i fargene Smoky Green, Ligth Gul, Blue Grey, Olive, Antracite og Creem White.

Den klassiske og praktiske String System serien som ble designet i 1949, kommer stadig i nye former og farger. i år har serien kommet i galvanisert stål, og den er like tøff både inne og ute. Fås i de fleste varianter av de kjente gavler og hyller.