mags

Leverandør: HAY

Design: HAY

Utførelse: Modulsofaen som er HAYs desidert mest solgte sofa. Fokus på komfort og minimalt med detaljer for å oppnå den optimale loungefeeling. Polstring i en blanding ulike typer av interiørskum som som skal sikre maks komfort og lang levetid. Velg i et stort utvalg av møbelstoffer eller lær. Kom innom butikken for å se prøver og diskutere løsning.

Leverandørens hjemmeside

Silhouette-Sofa-Three-Seater-Olavi-Hay_1024x1024.jpg

Silhouette

Leverandør: HAY

Design: GamFratesi

Utførelse: Fås i 2-seter eller 3-seter. Ben i metall eller heltre. Mange forskjellige stoffer og lær å velge mellom. Sofaen har vakre detaljer med piping langs kantene og utnytter plassen optimal pga. dens størrelsesmessige forhold. Pipingen kan trekkes i sort, cognacfarget skinn eller et stoff som matcher tekstilene på sofatrekket.

2 seter: L 171x D 90,5x H 72,5 3 seter: L 217x D 90,5x H 72,5 Sittehøyde 43 cm

Leverandørens hjemmeside

connect.jpg

Connect

Leverandør: Muuto

Design: Andersen & Voll

Utførelse: Modulsofa med 11 ulike moduler som kan skape mange spennende sammensetninger. Sofaen trekkes i et utvalg stoffer fra Kvadrat. Tre-ramme, kaldskum-polstring og metallbranketter for enkel sammenkobling. Kom innom oss for å se de ulike modulene og mulige sammensetninger.

Leverandørens hjemmeside

fam.jpg

Fam

Leverandør: Hjelle

Design: Hjelle

Utførelse: Fam er en sofa som omfavner hele familien samtidig som den gir stort nok rom til å slappe av. Med myke puter og en setedybde på 60 cm, er det en dyp og behagelig sofa. Sofaen finnes som 2-seter, med eller uten chaiselounge, og 2 ulike lengder på armlen. Trekkes i et utvalg forskjellige stoffer og 10 ulike valg av understell.

Leverandørens hjemmeside

favn.jpg

favn

Leverandør: Fritz Hansen

Design: Jamie Hayon

Utførelse: Favn fås i et utvalg av Designer Selections farger bestående av 3 forskjellige typer stoff: til skallet, setet, ryggpute og til de små dekorative putene. I tillegg fås sofaen i et stort utvalg av standard stofftyper. Understellet fås i børstet aluminium. Utvalget av tilbehør inkluderer løse dekorative puter.

Mål: L 221x D 93x H 88

Sittehøyde 42cm

Leverandørens hjemmeside

mags soft

Leverandør: HAY

Design: HAY

Utførelse: Modulsofaen som er HAYs desidert mest solgte sofa. Mags Soft er lik Mags men har noen kareakterisktiske sømmer langs kanten av putene samt et lag med fjær i seteputene som gir en mykere opplevelse. Mags soft fås med høye eller lave armlener. Fokus på komfort og minimalt med detaljer for å oppnå den optimale loungefeeling. Polstring i en blanding av skum og fjær som som skal sikre maks komfort og lang levetid. Velg i et stort utvalg av møbelstoffer eller lær. Kom innom butikken for å se prøver og diskutere løsning.

Leverandørens hjemmeside

outline

Leverandør: Muuto

Design: Andersen & Voll

Utførelse: Understell i pulverlakkert stål, polstring i skum og fjær. Svært god sittekomfort. Fås i ulike varianter; 2-seter, 3-seter, chaiselounge eller puff. Også som stol. Utvalgte varianter med kort leveringstid. Ellers mange muligheter for valg i stoff og lær. Kom innom og se på stoffprøver og diskutere muligheter.

Leverandørens hjemmeside

arena.jpg

arena

Leverandør: Hjelle

Design: Hjelle

Utførelse: En real klassiker og LK Hjelles mest solgte sofa gjennom mange år. Består av moduler som gir mange muligheter. Ergonomiske puter gir en unik god sittekomfort. En hel mengde muligheter også når det gjelder valg av armlener og ben. En sofa som varer. Kom innom oss for å se på stoffutvalg og diskutere løsning i forhold til ditt behov.

Sittehøyde 42 cm

Leverandørens hjemmeside


polder 1.jpg

polder

Leverandør: Vitra

Design: Hella Jongerius

Utførelse: Polder kommer i to forskjellige oppsett og en løs pall. Den kan bestilles i 5 forskjellige fargekombinasjoner som er nøye satt sammen av Jongerius for å understreke sofaens særegne design. Polder kommer i miks av rødt, grønt, gult, midnattsblå og rosa.

Sofa: L 260x H 82x D 97

Compact: L 225x H 82x D 97

Pall: L 83 x D 64 x 35

Sittehøyde 35 cm

Leverandørens hjemmeside

can.png

CAN

Leverandør: HAY

Design: Erwan Bouroullec

Utførelse: Spennende og tøff design sofa, enkel men med detaljer som gir den det spesielle uttrykk. God sittekomfort. Finnes som 1, 2 eller 3 seter. Understell i pulverlakkert stål varm rødt, antrasitt, varm grå eller sort. Canvas i blått, militærgrønt eller grått. Puter i utvalgte varianter av lær eller ullstoffer. Kommer flatpakket, lett å montere.

Leverandørens hjemmeside

rest series.png

rest

Leverandør: Muuto

Design: Anderssen & Voll

Utførelse: Sofaen Rest fremstår som innbydende og lun. Trekkes i et utvalg stoffer fra Kvadrat. Understell i eik eller eik sortmalt. Fyll av dun og kaldskum. Fås i ulike varianter; 2-seter, 3-seter, studio sofa eller puff.

2 seter: L 200x D 92x H72

3 seter: L 260x D 92x H 72

Studio sofa: L 165x D 87x H 72

Leverandørens hjemmeside

niu.jpg

niu

Leverandør: Hjelle

Design: Hallgeir Homstvedt

Utførelse: NIU er inspirert av en boks som åpnes og gir det et innblikk i hva som ligger inni. Sofaen kommer i to grunnmoduler, 1,5-seter og 2-seter. Modulene fås også med eller uten armlen, og med eller uten rygg.

Leverandørens hjemmeside


suita 1.jpg

Suita

Leverandør: Vitra

Design: Antonio Citterio 

Utførelse: Suita sofaen kommer både i faste størrelser - og i moduler. Det finnes et utvalg av tilbehør - nakkestøtte, hylle, og ulike puter man kan velge til. Understell i polert aluminium eller pulverlakkert i basic dark eller soft light. Soft eller fast polstring i sete og ryggputer. To forskjellige ryggputevalg: classic eller pointed.

Leverandørens hjemmeside