Ygg & Lyng SALG Bris Stunder Dis

SOMMERSALG!

10% rabatt på HELE ygg&lyngs kolleksjon fra 1.juli - 31.august!

Utvalgte møbler er ytterligere nedsatt:
- 15 % på BRIS MODULSOFA (så langt lageret rekker)
- 15 % på ALLE SPISESTOLER (Kyst/Non/Varg /Knaus)
- 15 % på DIS skap 90/168

GRATIS PUFF
i samme skinn/tekstil ved kjøp av KYST LOUNGESTOL
(Tilbudet kan ikke kombineres med 10% sommerrabatt. Kjøpes kun loungestol eller puff gjelder -10%)

Rabattene gjelder alle størrelser, moduler og hele kolleksjonen i tekstil og skinn!

Lounge+Chair+%26+Ottoman_41900_preview.jpg

Merkevarekunnskap

Hvert enkelt produkt har sin egen historie. Vi har god kunnskap om det vi selger fordi vi har en personlig passform for god design.

Design for flere sandvika.JPG

Personlig service

Vi tar ditt individuelle behov i alvor, og tilbyr rådgivning og hjemmebehandling etter avtale.

Design for flere sandvika.JPG

Høy kvalitet

Høy kvalitet er ikke nødvendigvis dyr. Vi fører et stort utvalg av produkter fra kvalitetsleverandører i ulike prisklasser, slik at vi kan tilby god design for flere.

Nyheter

Linear Steel Series

Linear Steel Series, designet av Thomas Bentzen for Muuto, er en liten serie utemøbler med bord og benker i to forskjellige størrelser. Med sine rene linjer og tidløse design, gir Linear Steel Series nye perspektiver til utemøbler.

Serien er produsert i galvanisert stål, og pulverlakkert i fargen Burnt Orange, Dark Green, Black and White. For å minimere risikoen ved regnvann lager flekker, er møblene designet med en oppdelt bordplate / benkeplate der vannet lett renner ned.

Palissade

Palissade serien fra HAY er ikke nytt i år, men det kommer fortsatt nye elementer i serien. Nå har alle de berømte benkene, stoler og bord kommet i en ekstremt tøff utgave - i galvanisert stål - uten maling! I år har serien også blitt plusset med en barkrakk.

Palissade er en serie utemøbler designet av den kjente designerduoen Ronan og Erwan Bouroullec. Samlingen ble designet for å passe et bredt spekter av miljøer: kafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger.

Samlingen består av 13 forskjellige elementer, fra stoler og benker til bord, lenestoler og sofaer - i grafiske, rene linjer, med ekstra gode kvaliteter: de er faste uten å være klumpete, elegante uten å være skjøre. Sitteputer i ulike varianter inngår også i serien.

Materialet er pulverlakkert galvanisert stål for utbruk.

Ocean Collection

Ocean Collection fra Mater er en relansering av et bord og en stol, opprinnelig utformet i 1955, laget i havavfall-plast. Med tanken om å hindre forurensning av verdenshavene - har en av 20. århundre mest anerkjente designere, Nanna Ditzel, designet denne rene og praktiske serien for utendørs bruk.

I denne serien får du en stol med supergod komfort og bord i to størrelser, i fagene sort eller betonggrønn.

Havavfall-plast og resirkulert plast (PP) oppfyller FNs bærbare utviklingsmål for å beskytte "Livet under vann" (SDG 14) og "Ansvarlig forbruk og produksjon" (SDG 12) og "Partnership for the Goals" (SDG 17).
Ocean Collection av Nanna Ditzel representerer bærekraftig og nyskapende tenkning og har allerede blitt tildelt Wallpaper Magazines Design Award i 2019.

yes.jpg

Élémentaire

Til den nettte summen av kr 999, - får du HAY sin nye stol Élémentaire!

Designet av Ronan og Erwan Bouroullec er dette som er både estetisk og fysisk balansert. Élémentaire er laget med mange års erfaring og sammen med den nyeste teknologien, for å skape en stol som er robust nok til å være et varig element mens det virker så delikat. Nøyaktige forhold og en klar profil gir Élémentaire et sjarm som gjør at den kan skille seg ut eller se sterk ut i en gruppe. Designet for hverdagen, oppfyller Élémentaire grunnleggende behov i en balanse mellom skjønnhet og styrke. Kommer i fargene Smoky Green, Ligth Gul, Blue Grey, Olive, Antracite og Creem White.


Instagram feed

Det er gode kampanjepriser på Serie 7™ Essential & Wild Edition i hele 2019.

Rabattene gjelder stoler, kontorstoler og barkrakker i den kjente 7’er serien, i utførelsene forsidepolstret eller helspolstret med lærtypene Essential Black leather, Soft Black leather og Wild Walnut. Priser fra 5.695,-.

Kom innom og se på de fine stolene i utstilling, og få mer informasjon om de mange variantene.